Prijsuitreiking Wi Tru Sranan Jeugd Schrijfwedstrijd

Op Wereld Waarden Dag 2022, donderdag 20 oktober, vond de bekendmaking plaats van de winnaars en de prijsuitreiking van de Jeugd Schrijfwedstrijd georganiseerd door Stichting Wi Tru Sranan (Stichting voor Nationale Eenheid, Waarden en Normen).

De vraag was, in maximaal 200 woorden een visie te schrijven met als titel: Waarom Waarden en Normen belangrijk zijn voor welzijn en welvaart in Suriname. 

De winnaars werden bekend gemaakt door de voorzitter van Wi Tru Sranan, Dirk Currie, en de prijzen werden overhandigd door het bestuurslid Nephille Stekkel, Henk van Vliet, Frans Eersteling en door vertegenwoordigers van de aanwezige sponsoren Qualogy en McDonald’s. De overige sponsoren van de wedstrijd waren firma’s Fernandes en Kersten.

De winnaars zijn

Categorie 8-12 jaar

1.    Yara van Sichem

2.    Jhaeden Williams

3.    Jair Amoeferi 

Categorie 13-17 jaar

1.    Elysia van Leeuwarde

2.    Taneesha Tolud

3.    Silvio Amoeferi

Categorie 18-25 jaar

1.    Guillaume Mak

2.    Rogandie Resomardono

3.    Suraksha Hindori

In alle 3 onderdelen waren de prijzen een kadobon voor boeken/schoolartikelen, een 1e prijs van SRD 5.000, 2e prijs SRD 3.000 en de 3e prijs SRD 2.000.

Op de foto de prijswinnaars van alle categorieen.

De eerste prijs winnaars lazen elk hun tekst voor en de teksten zullen ook te lezen zijn op de website van Wi Tru Sranan en op haar social media kanalen.

De stichting dankt alle deelnemers en uiteraard ook de sponsoren voor hun donatie aan de prijzen. Dit evenement was er één in een reeks van activiteiten van Stichting Wi Tru Sranan dit jaar, gericht op het bevorderen van eenheid, door het stimuleren van collectief gedragen en beleefde waarden en normen in Suriname, via dialoog, educatie en communicatie.

Voor meer info: http://www.witrusranan.sr.

error: Kopiëren mag niet!