Justitie zoekt vuurwapengevaarlijke van moord en zware mishandeling verdachte ‘Tuna’ Plet

De Procureur-Generaal bij het Hof van Justitie in Suriname verzoekt, gelast de opsporing, aanhouding en voorgeleiding van de verdachte Ludwig Edmund Plet, alias ‘Tuna’, geboren op 17 november 1983 te Paramaribo en woonachtig op onderstaande adressen:

  1. Nooitgedacht #10 in het district Para
  2. Francoise Jovalstraat in het district Para, en
  3. Jinnahweg #7, een zijstraat van de Vierkinderenweg in het district Wanica.

Plet wordt verdacht van  moord, doodslag, zware mishandeling met voorbedachten rade, zware mishandeling de dood ten gevolge hebbende en overtreding van de vuurwapenwet.

De verdachte is vuurwapengevaarlijk. 

Eenieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze verdachte wordt verzocht om contact te maken met de politie van de afdeling Regio Recherche Midden via de telefoonnummers 582200 / 582050 / 8747506, het Command Center via het verkorte nummer 115 of bij de dichtstbijzijnde politiepost.

error: Kopiëren mag niet!