Dj Crazyneedle maakt zich op voor optredens in Nederland en Spanje

De bekende Dj Crazyneedle is klaar voor vertrek richting Nederland en Spanje. Dagblad Suriname verneemt van Anil, dat hij voor de derde keer op tour gaat.

Dj Crazyneedle heeft tijdens de uitbraak van de Covid-pandemie goed gebruik gemaakt van de tijd en gewerkt aan muziekprojecten. Het resultaat is uiteindelijk de succesvolle lancering van onder andere de Caribbean Soca Chutney Mixtape Part 3 geweest.

Het vertrek voor optredens, de tour, is mogelijk gemaakt door Kaise.NL, Sanjely entertainment, Master Entertainment en Dj Zunils. In de periode 16 oktober tot en met 23 november zal het publiek in het buitenland kunnen dansen met Dj Crazyneedle. Het doel is om het internationale publiek ook te laten genieten van de Surinaamse muziekstijl.

In Suriname was Dj Crazyneedle nog te bewonderen tijdens Lions Pleasure Party op 9 oktober en tot en met 15 oktober zal hij nog privéfeesten aandoen. Een ander doel is om voor eind december een mixtape uit te brengen. “Keep listening to good music”, zegt Anil Ramharakh aan alle muziekliefhebbers. Crazyneedle is al jaren actief in de muziekwereld en gaat dus door met het entertainen van het publiek, zowel op nationaal als op internationaal niveau.

 (Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!