Man (29) in Wanica maakt einde aan zijn leven na relatiebreuk

Een 29-jarige man heeft vrijdagavond in de slaapkamer van zijn woning aan de Fairfieldweg, Wanica, met een schot uit een dubbelloops jachtgeweer een einde aan zijn leven gemaakt. Hij schoot zichzelf met het jachtgeweer in het hoofd, terwijl zijn dochtertje van zes jaar in de woonkamer was.

De relatie met zijn vriendin was zo’n maand geleden stukgelopen, waarop de vriendin en hun 6-jarige dochterje introkken bij haar moeder.

Het meisje was voor het weekend bij haar vader. Op een moment zou de man zijn ex-vriendin hebben gebeld en haar laten weten dat zij hun dochtertje kon komen halen, anders zou ze alleen gaan blijven. De ex-vriendin belde vervolgens de broer van de man met het verzoek om te gaan kijken of alles daar wel goed was. 

Vlak voordat die gealarmeerde broer bij de woning van zijn broer was gearriveerd, had die broer een jachtgeweer uit de kofferbak van zijn auto gepakt, liet zijn dochtertje in de woonkamer en sloot zichzelf in de slaapkamer op. Zijn broer die inmiddels gearriveerd was, hoorde een knal. Hij trapte meteen de slaapkamerdeur open.

Het levenloos lichaam van de vader van het meisje werd liggend op bed met het jachtgeweer tussen zijn benen aangetroffen. Hij bleek zichzelf in het hoofd te hebben geschoten. Een arts stelde officieel de dood vast. 

Het lijk is in beslag genomen, evenals het dubbelloops jachtgeweer.

In de auto van het slachtoffer werd een doos 9 mm patronen en 4 scherpe hagelpatronen aangetroffen die ook in beslag genomen werd.

error: Kopiëren mag niet!