Drie security guards (2 mannen, 1 vrouw) opgepakt voor diefstal 80 meter kabel bij werkgever

Agenten van het politiebureau Houttuin hebben op vrijdag 7 oktober drie arbeiders die als security guards werkzaam waren voor een bedrijf aan de Sir Winston Churchillweg opgespoord en aangehouden voor diefstal.

De drie verdachten J.K. (34), E.L. (31) en de 29-jarige vrouw J.T. (29) worden ervan verdacht op maandag 26 september uit het magazijn van het bedrijf ongeveer 80 meter kabel met een hoge economische waarde in US$ te hebben gestolen. Daarnaast hebben zij het koper verkocht voor een groot geldbedrag in SRD en de opbrengst met zijn drieën verdeeld. 

De leiding van het bedrijf deed van deze diefstal aangifte en bij een ingesteld onderzoek was op camerabeelden duidelijk te zien hoe de verdachten de kabels wegnamen.

De drie verdachten werden ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met het Openbaar Ministerie is het drietal door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!