Leger des Heils Korps Centraal organiseert Fundraising & Fun Day op 10 oktober

Op weg naar 100 jaar Leger des Heils Suriname 

Het Leger des Heils Korps Centraal,  organiseert maandag 10 oktober een grote Fundraising & Fun Day, met als thema “Op weg naar 100 jaar Leger des Heils in Suriname”. Het Leger des Heils startte op 10 oktober 1924 met haar werk Suriname en bestaat dit jaar dus 98 jaar. De comité leden hebben daarom besloten om deze activiteit te organiseren.

De Fundraising en Fun Day zal op het terrein van het Hoofdkwartier van het Leger des Heils plaatsvinden. Er zullen verschillende gerechten en koude dranken verkocht worden. Ook de kinderen zullen aan hun trekken komen. Schminken, springkussen, schaafijs en popcorn, zullen tijdens deze activiteit beschikbaar zijn.

“Speciaal voor de kinderen, tegen een heel zachte prijs”, zegt Jayant Soekhai, Heilssoldaat van het Leger des Heils tevens lid van het planning comité voor het Leger des Heils Paramaribo Centraal Korps. 

De organisatie nodigt eenieder uit om te gaan genieten en te kopen, om zo het werk van het Leger des Heils in Suriname te ondersteunen. 

Door de week zullen zij verschillende activiteiten hebben, zoals een gezinsbond maandagmiddag, een 60 plus club dinsdagochtend, een bidstond dienst woensdagmiddag, een Jeugdclub vrijdagmiddag, een Heiligings samenkomst op zondagochtend en de zondagsschool zondagmiddag. 

Soekhai zegt verder, dat het kinderhuis Ramoth op 9 oktober haar 48ste bestaan mag gedenken. Er zal geen feest gehouden worden, “maar alle donatie in welke vorm dan ook is van harte welkom”, aldus Soekhai.

error: Kopiëren mag niet!