20 dozen kleding, schoeisel en speelgoederen gedoneerd aan Bigi Poika en Phillipusdorp

Stichting SuriNatives heeft vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober in samenwerking met Stichting Etnel Tris Suriname en Rodney Bouterse van Openbare Werken, 20 dozen kleding, schoeisel en speelgoederen gedoneerd aan twee dorpen in verband met de vakantieafsluiting.

De twee dorpen, Bigi Poika en Phillipusdorp, kregen elk 10 dozen gedoneerd. 

“Kapitein Iejoenakame Ivanildo van het dorp Bigi Poika en kapitein Kabelefodi Gladys van Phillipusdorp stelden het zeer op prijs, dat wij een donatie hebben kunnen doen aan de gemeenschap, kinderen zowel volwassenen. Wij van Stichting SuriNatives staan nog lang niet stil, dus we kijken uit naar de volgende, want een nieuw begin kan altijd veel beter”, aldus de stichting. 

SK

error: Kopiëren mag niet!