Bewoners Anton Dragtenweg geterroriseerd met luide muziek van vertier boten

‘Politie zei tegen mij, hoe moeten wij op de rivier’ 

Bewoners van de Anton Dragtenweg, langs de Surinamerivier, worden geruime tijd geterroriseerd door luide muziek van boten op de rivier. In het afgelopen weekend deed dit zich weer voor in de buurt van de David Simonstraat. In de laten uren van de avond en in de vroege ochtenduren worden omwonenden geterroriseerd door een vertier boot met luide muziek. 

Bewoners geven tegenover Dagblad Suriname aan, dat het vaker voorkomt. Een bejaarde vrouw stelt, dat zij de politie had gebeld met de klachten.

“In eerste instantie zei de politie tegen mij; hoe moeten wij op de rivier? Maar de muziek werd na een half uur wel gestopt.”

De bewoonster kan zich niet voorstellen, dat mensen ordinair muziek afdraaien en tegen dat uur nog feesten op het water. De buurt hoopt dat zij voortaan geen last meer ondervinden en dat zij een goede nachtrust kunnen beleven. 

error: Kopiëren mag niet!