Surinaamse bedrijven maken zich op voor Guyana Basins Summit

Veel animo voor exhibitie in Georgetown 

Volgend week begint de Guyana Basins Summit in Georgetown, Guyana. De strategische top zal 4, 5 en 6 oktober gehouden worden. Er worden bedrijven en organisaties verwacht uit Guyana, Suriname, Barbados, Trinidad en Tobago, Jamaica, Nigeria en Brazilië. 

Onder de Surinaamse deelnemers zijn in ieder gevak de Energie Autoriteit Suriname (EAS), de Vereniging van Surinaamse Bedrijfsleven (VSB), Filab Suriname, Superior Tank and Pipe Group N.V.,  Assuria N.V, Aannemingsbedrijf Koeman N.V. en Fernandes Autohandel N.V. 

De GBS 2022 Expo is gratis toegankelijk voor vooraf geregistreerde bezoekers en wordt gehouden in de onlangs geopende Pegasus Suites and Corporate Centre. Er worden meer dan 70 exposerende bedrijven, 500 afgevaardigden en meer dan 1.000 vakbezoekers verwacht op het evenement. 

Suriname heeft samen met Brazilië en Trinidad en Tobago een nationaal paviljoen.

Er zullen ook technische presentaties verzorgd worden door toonaangevende bedrijven en organisaties, zoals Digicel Business Solutions, Heritage Petroleum, Total Energies EP Suriname en The Petroleum Technology Vereniging van Nigeria (PETAN).

Ook een technisch seminar zal worden gehouden en die wordt geleid door een grote Braziliaanse delegatie.

error: Kopiëren mag niet!