Jason van Genderen verlaat Regionaal Ziekenhuis Wanica voor directeurspost St. Vincentius Ziekenhuis

Jason van Genderen is met ingang van zaterdag 1 oktober de nieuwe algemeen directeur van het St. Vincentius Ziekenhuis (SVZ). Hij volgt drs. Michel Blokland op die na het vertrek van Manodj Hindori als waarnemend algemeen directeur werkzaam was.

Van Genderen was tot en met vrijdag 30  september nog de algemeen directeur van van het Regionaal Ziekenhuis Wanica (RZW). 

Het bestuur van de Stichting St. Vincentius Ziekenhuis is zeer content met de komst van de jonge Van Genderen en ziet de toekomst onder de nieuwe algemeen directeur dan ook zonnig en vol vertrouwen tegemoet. 

Het stichtingsbestuur heeft er ook vertrouwen in dat Jason van Genderen zich snel zal inwerken.

error: Kopiëren mag niet!