58-jarige bromfietser van zijn bromfiets beroofd door met mes gewapende man

Een 58-jarige bromfietser is vrijdagmiddag beroofd van zijn bromfiets door een met een mes gewapende man. Het slachtoffer reed over de Mohamed Rashied Pierkhanweg (MRP-weg) komende vanuit de richting van de Bomaweg en reed in de richting van Magentakanaal. 

Ter hoogte van de Esperanceweg werd hij naar de kant gedrukt door een auto, die hem van achteren had genaderd. De bromfietser zette hierop zijn bromfiets aan de kant en de auto stopte. Vanuit die auto kwam een met een mes gewapende man. De man maakte stekende bewegingen met het mes in de richting van de bromfietsers.

De verdachte nam de bromfiets van het slachtoffer weg en verdween ermee in de Carmen Jankistraat. De auto reed vervolgens door richting Magentakanaal.

Het slachtoffer liep geen verwondingen op.

error: Kopiëren mag niet!