Vuurwapengevaarlijke Chivano ‘Smoko’ Anakaba gezocht door politie en Justitie

De procureur-generaal bij het Hof van Justitie in Suriname verzoekt, gelast de opsporing, aanhouding en voorgeleiding van de verdachte Chivano Quincy ‘Smoko’ Anakaba, geboren op 1 januari 1990 te Paramaribo en wonende aan de Lachmanweg #15 te Paramaribo.

De man wordt verdacht van poging tot moord, poging tot doodslag, poging zware mishandeling met voorbedachten rade, poging tot zware mishandeling, deelneming aan een criminele organisatie, vernieling en overtreding van de Vuurwapenwet.

De procureur-generaal benadrukt, dat de gezochte verdachte bekend staat als vuurwapengevaarlijk.

Eenieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze verdachte wordt verzocht om contact te maken met de politie van de afdeling Cold Case Unit via het telefoonnummer 402134 en het Command Center via het verkorte nummer 115 of bij de dichtstbijzijnde politiepost.

error: Kopiëren mag niet!