Twee 17-jarige ontsnapte arrestanten uit Opa Doelie weer in de kraag gevat

Het Regio Bijstand Team Paramaribo heeft dinsdag 27 september omstreeks 09.30 uur de twee jeugdige uit Opa Doelie ontvluchte arrestanten Luciano Pinas en Joël Majokko in een woning aan de Bolletriestraat, Abrabroki, alweer in de kraag gevat..

Bij de aanhouding werden ook nog twee andere verdachten die hen onderdak hadden geboden, aangehouden. In eerste instantie ontkenden deze twee verdachten D.K. (29) en T.C. (24) dat de ontvluchte arrestanten zich op dat adres bevonden. Bij een ingesteld onderzoek door de politie werden Luciano en Joël onder een bed aangetroffen. 

Ze zijn overgebracht naar het politiebureau Nieuwe Haven en zullen bij de Hulp Officier van Justitie worden voorgeleid. Beide jeugdige arrestanten zijn overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken.

  • Op de gemeenschap wordt ten overvloede het beroep gedaan om geen onderdak te verschaffen aan criminelen, aangezien dit een strafbaar feit oplevert. De politie zal niet schromen op te treden tegen zij die zich toch hieraan schuldig maken, zo laat het Korps Politie Suriname met klem weten.
error: Kopiëren mag niet!