Gezin van zes dakloos na woningbrand aan Bomaweg

Een gezin van zes is zaterdagavond 24 september door een woningbrand aan de Bomaweg dakloos geworden. De politie van het bureau Santo Dorp kreeg omstreeks 22.10 uur van het Command Center een melding van een woningbrand op het eerder aangegeven adres, zo meldt de politie dinsdag 27 september.

Bij aankomst van de politie stond de woning, die op het elektriciteitsnet was aangesloten, al in lichterlaaie. Het gaat om een laagbouw stenen woning, waarbij de binnenzijde van de woning en de inboedel zijn verbrand.

Volgens verklaring van de hoofdbewoner woonde hij met zijn vrouw en vier kinderen in het huis. Tijdens de brand was het gezin op familiebezoek en werd hij door een overbuurman in kennis gesteld dat zijn woning in brand stond. Verder stelt de bewoner dat hij vaak te kampen had met stroomstoringen, wat in de ochtend van 24 september weer het geval was, met als vermoedelijk de brand tot gevolg.

De woning was wel tegen brand verzekerd. De afdeling Forensische Opsporing en de politie van het bureau Santo Dorp zijn belast met het verdere onderzoek naar deze brand.

error: Kopiëren mag niet!