Winnaars opstel- en tekenwedstrijd Commewijne bekend

Fauzia Abdoelrahman heeft onlangs een opstel-en tekenwedstrijd gehouden voor jongeren (12-21 jaar) in Commewijne. Het thema hiervan was ‘Het milieu’. De jongeren mochten verschillende onderwerpen die betrekking hebben op het thema verwerken in hun opstel of tekening, zoals mangrovebossen, zeeschildpadden, goudwinning met kwik, luchtvervuiling en houtkap. 

Het doel van de opstel- en tekenwedstrijd was om bewustwording onder jongeren te creëren over de natuur. Voor de opstelwedstrijd kwamen 52 inzendingen binnen, zegt Abdoelrahman.

De opstel- en tekenwedstrijd kwam tot stand door de sponsoren Dhiraj Soekhai, Ryan Dinmohamed, Dharmsing NV. en Mobile King. 

De tekenwinnaars zijn Junior da Silva van MULO Sewrajsing Meerzorg (eerste plaats), Chamakh Siesa van de Samuel Glöcklerschool (tweede plaats), Divya Khaimraj van MULO Ellen (derde plaats), Jiemara Hirosemito van Mulo Sewrajsing (vierde plaats) en Kevin Wazirali van O.S. Meerzorg (vijfde plaats).

De opstelwedstrijd winnaars zijn Arissa Nirmal, zij zat op MULO Sewrajsing en gaat nu naar VWO SGT (eerste plaats), Sneha Bahadoer van MULO Armand Salimin Leliëndaal (tweede plaats), Sidhart Chintoe van O.S. Mariënburg (derde plaats), Jemely Hirosemito van O.S. Meerzorg (vierde plaats) en Lionel Wazirali van O.S. Meerzorg (vijfde plaats).

Alle winnaars kregen een geldbedrag mee van eerder genoemde sponsoren. De eerste plaats winnaars kregen elk SRD 1.000 en de overige winnaars SRD 500.

SK

error: Kopiëren mag niet!