“Prijzen van enkele schoolbenodigdheden gezakt”

Prijzen van enkele schoolbenodigdheden zijn intussen gezakt. Door vele acties komen enkele burgers toch aan hun trekken. De prijzen van agenda’s, schriften, drinkkannen en enkele andere spullen zijn voor nu gezakt. Enkel burgers geven aan dat zij nu niet veel of in het groot kunnen kopen, maar met de kleine beetjes dat ze hebben, kopen ze wel wat nodig is. Een winkeleigenaar, die een kledingzaak heeft en ook schoolspullen verkoopt waaronder schoenen, uniformen, schooltassen, schriften en pennen, geeft aan dat de school binnen enkele dagen zal beginnen en hij natuurlijk enkele kortingen of aantrekkelijke aanbiedingen heeft voor de burgers, net als enkele andere winkels. 

“Alles is duur en ik als ondernemer zie het zelfs ook. Je hebt mensen die het niet breed hebben en vaak genoeg ook kinderen die met hun ouders in de winkel komen met tranen en dat is juist niet de bedoeling. Maar, als mama  en papa het niet hebben, dan kan het niet anders, maar ik kom de burgers wel tegemoet”, benadrukt de winkeleigenaar.

“Door enkele kortingen komen velen aan hun trekken. Ik kan niets gratis weggeven, want ik heb de spullen ook niet gratis gehaald. En ik heb de burger nodig, zoals zij mij ook nodig hebben. De spullen moeten verkocht worden, anders zit ik met alles en dan heb ik uiteindelijk ook verloren. Maar, wij komen elkaar toch op een of andere manier tegemoet.”

Een vrouw zegt, dat zij zich ook aangestoken voelt door de aanbiedingen, maar nu niets kan doen. “Ik ontvang pas eind van de maand en dan heb je nog die vaste lasten die komen kijken als je hebt ontvangen. Daarnaast ook heel wat, maar de spullen moeten gekocht worden. Als moeder of ouder ga je het beste willen voor je kind, dus wij gaan even moeten doorbijten en de problemen achterwege laten om de spullen toch te kopen. Ik denk niet dat ik het zal halen met mijn salaris om alles te kopen voor mijn twee kinderen, maar door de aantrekkelijke aanbiedingen van hier en daar zal het zeker lukken. Waar een wil is, is er een weg. dus ik haal het zeker.” 

TM

error: Kopiëren mag niet!