Vier autokrakers, waaronder twee militairen, in de kraag gevat ter hoogte van NIS

Leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) bijgestaan door agenten van het politiebureau Flora hebben in de nacht van zaterdag 3 op zondag 4 september na een melding van het Command Center, vier verdachten in de Mr. J. Lachmonstraat ter hoogte van de Anthony Nesty Sporthal (NIS) aangehouden.

Volgens de melding waren de vier bezig in verschillende voertuigen in te breken, waarbij zij ook onderdelen wegnamen. Bij aankomst van de politie op de locatie werden de twee 25-jarigen S.M. en I.L., S.S. (30) en I.W. (26) als verdachten van autoinbraak aangehouden. De buit gemaakte onderdelen zijn hangende het onderzoek in beslag genomen.

Twee van de verdachten, die militairen blijken te zijn, werden overgedragen aan de Militaire Politie (MP). De twee andere verdachten S.M. en S.S. werden ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn deze twee verdachten in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!