60 jaar Waldy Simson – Deel 7

“… Het MOET gebeuren dat er, hoe kort dan ook, een expositie van jouw kunst verzorgd zal worden in het kader van jouw zestigste te vieren verjaardag … en dan kun je op de opening van de expositie jouw pas verschenen boek Gedichten en Muziek van Simson presenteren … !!!”

De bovenstaande woorden hebben ertoe geleid, dat hij toch een expositie zal verzorgen in het kader van het projekt 60 jaar Waldy Simson. De expositie met daarop de presentatie van het eerder genoemd boek zal plaatsvinden in Buxa Bar And Restaurant dat gevestigd is bij de SMS Pier aan de Waterkant 5 in Paramaribo.

De opening van de expositie met daarop de presentatie van Gedichten en Muziek van Simson zal plaatsvinden op vrijdag 30 september van 19.00 tot 21.00 uur. Bijdragen zullen geleverd worden door Anne-Marie Sanches (presentatie), Celestine Raalte (voordrachten van gedichten), Liesbeth Peroti (uitvoering van muziek), Johan de Randamie (fotograaf) en Vaisal Yard (geluidsverzorging). 

Nadere informatie over bovengenoemde activiteit zal ook verstrekt worden in komende edities van dit medium en via de website: artisit.webs.com.

“Geef kunst een waardevolle plaats in uw leven.”

Waly Simson

error: Kopiëren mag niet!