Automobiliste (23) beschoten vanuit auto bij verkeerslicht

Een 23-jarige automobiliste, onderneemster van beroep, is om nog onduidelijke reden vanuit een naast haar stilstaande auto bij een verkeerslicht op de kruising van de Nieuwe Charlesburgweg en Ringweg Zuid onder vuur genomen.

De jonge vrouw liep een schotwond op bij haar linkerborst en is in een ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP). Volgens een dienstdoende arts verkeert de vrouw niet in levensgevaar.

Zij heeft tegenover de politie verklaard, dat zij met haar auto op het rechter rijgedeelte gesorteerd stond op eerder genoemde kruising, voor een rood verkeerslicht. Naast haar auto stond een zwarte Vitz gesorteerd. Toen het verkeerslicht van rood op groen sprong trok de vrouw op. Op dat moment hoorde ze plotseling twee schoten die werden afgevuurd vanuit de Vitz op haar auto.

De auto van de vrouw heeft een kogelinslag in het linker voorportier. 

De politie heeft deze ‘aanslag’ in onderzoek. Van de schutter en de zwarte Vitz nog geen enkel spoor.

PK

error: Kopiëren mag niet!