Groot geldbedrag buitgemaakt bij inbraak in winkel in Steenbakkerijstraat

Bij een inbraak in een winkelpand aan de Steenbakkerijstraat in het centrum van Paramaribo is donderdagochtend tussen 01.00 en 05.00 uur een fors geldbedrag buitgemaakt. De buit bestaat uit SRD 800.000, Euro 20.000 en 50.000 Amerikaanse dollar en daar bovenop ook nog wat gouden sieraden.

Het gestolen geld en de sieraden bevonden zich in een documentenkast. Camerabeelden laten zien, dat de diefstal is gepleegd door vier verdachten die hun buit in zware plastic zakken hebben gedaan. Een kantoorruimte is door de dieven overhoop gehaald.

De verdachten zijn via een raam het pand binnengekomen. Het is nog niet bekend op welke wijze de vier verdachten bij het pand waren gearriveerd en hoe ze zijn verdwenen.

De zaak is in behandeling bij de afdeling Kapitale Delicten van het Korps Politie Suriname. 

PK

error: Kopiëren mag niet!