Politiebericht dodelijke aanrijding auto en truck op Indira Gandhiweg

De 32-jarige Gillermo Van Kallen is dinsdagochtend na een frontale botsing met een truck op de Indira Gandhiweg ter hoogte van kilometer 22 in het district Para om het leven gekomen, zo meldt de politie woensdag 10 augustus.

De politie van het bureau Rijsdijk ging na verkregen melding van het Command Center naar de locatie voor onderzoek. Daar troffen zij een personenauto aan die aanzienlijk beschadigd was op de linkerberm van de weg en een vrachtwagen op de rechterberm. De zwaargewonde bestuurder van de auto, die geen teken van leven meer vertoonde, zat bekneld in het voertuig.

Het lichaam van Van Kallen werd met behulp van de brandweer uit het voertuig gehaald. Een arts stelde officieel de dood van het verkeersslachtoffer vast.

De bijrijder Sergio S. (33) klaagde over pijn op de borst. In een ontboden ambulance werd hij afgevoerd naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Uit het voorlopig politieonderzoek is gebleken, dat Van Kallen en zijn bijrijder Sergio over de Indira Gandhiweg reden komende vanuit de richting Rijsdijk en gaande richting Lelydorp, terwijl de 50-jarige truckbestuurder N.A. in tegenovergestelde richting reed. Ter hoogte van kilometer 22 verliet Van Kallen door tot nog toe onbekende reden zijn weghelft en kwam op de rijhelft van zijn tegenligger met als gevolg de botsing.

Het lichaam van Gillermo van Kallen is in opdracht van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.
Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Midden.

error: Kopiëren mag niet!