St. Social Army wijst Santokhi op kavel-knelpunten

Social Army is een stichting van jongeren die sociale projecten in de samenleving uitvoert. De projecten van de stichting vinden hun grondslag in de ideologie van collectief werken aan de opbouw van Suriname.

De stichting heeft zich de afgelopen tijd beijvert en ingezet om jongeren in aanmerking te laten komen voor een bouwkavel. Voorzitter Mitchell Matroos heeft de knelpunten in het proces om in aanmerking te komen van een kavel gedeeld met het staatshoofd.

President Chandrikapersad Santokhi heeft benadrukt dat het initiatief van Social Army precies past in de beleidsvisie van de regering.

“Elke Surinamer moet voorzien worden van een stuk grond. Dit is ook wat de Grondwet voorschrijft,” aldus de president. Hij waardeert het initiatief van de stichting en heeft toegezegd om haar te ondersteunen in het proces. Dit zal echter wel gepaard gaan met de geldende wet- en regelgeving, zo schrijft de Communicatie Dienst Suriname zaterdag 6 augustus.

error: Kopiëren mag niet!