Medewerker commissariaat Paramaribo Noord-Oost geeft uitleg over kledingvoorschrift

“De regels voor het binnentreden van het Commissariaat Paramaribo Noord-Oost zijn algemene en gangbare regels die al jaren vrijwel op alle overheidskantoren alsook bedrijven worden gehanteerd”, aldus een medewerker van het commissariaat in reactie tegenover Dagblad Suriname op een door het commissariaat gedane bekendmaking op social mede dat er kledingvoorschriften gelden. Zo mogen bezoekers geen bril of petje dragen of roken. Maar, ook worden verboden voor de heren een korte broek met slippers en vrouwen met een kort rokje worden niet binnen gelaten.

“De Bestuursdienst is een gedisciplineerd korps van ambtenaren dat klaarstaat voor de samenleving. In ons werk als dienstverlenende orgaan krijgen wij steeds vaker bezoek van het publiek. Jammer genoeg wordt de organisatie geconfronteerd met bezoekers die niet netjes gekleed zijn. Het Commissariaat heeft ter bevordering van haar dienstbaarheid getracht de geldende regels te publiceren zodat niemand voor teleurstellingen komt te staan”, zo laat de medewerker weten.

“Er wordt op een ieder een beroep gedaan om bij het binnentreden van het Commissariaat correct gekleed te zijn. Daarover kan gesteld worden, dat aanstootgevende kleding uit den boze is. Bij speciaal schoeisel vanwege medische redenen en of gezondheidsklachten, daar wordt door het Commissariaat volledig rekening mee gehouden. Ouderen en bejaarden krijgen indien zij het Commissariaat bezoeken ook een aparte snelle service”, zegt de medewerker tot slot.

CB

error: Kopiëren mag niet!