Lions Club Parwani beloont best geslaagden Parwani Scholencomplex

Op uitnodiging van de waarnemend directeur van de Marinus van Doorn School, de heer S. Sookhlall, heeft een delegatie van Lions Club Parwani de diploma-uitreiking op 4 augustus bijgewoond. De delegatie bestond uit President Reza Abdoelhak en bestuursleden.

Traditiegetrouw worden de best geslaagden beloond voor hun bijzondere inzet door Lions Club Parwani. De Parwanischool, zoals de scholencomplex bekend staat, is inmiddels uitgegroeid tot drie scholen, namelijk MULO Kwatta 1, Kwatta 2 en de Marinus van Doornschool.

Lions Club Parwani heeft de twee best geslaagden van de drie MULO-scholen een geldbedrag overhandigd; de best geslaagde (nummer 1) kreeg een bedrag van SRD 1.500 en de tweede best geslaagde (nummer 2) SRD 1.000.

De best geslaagden zijn Ishita Kartoredjo en Xanna Jensen van de Marinus van Doornschool, Waroen Sewnandan en Wijngaarde van MULO Kwatta 2 en Jolan Jamin en Migaisa Mangoto van MULO Kwatta 1.

President Reza Abdoelhak motiveerde de geslaagden om hun best te blijven doen zodat ze betere prestatie kunnen neerzetten tijdens hun vervolgopleiding.

Lions Club Parwani voert projecten uit op het gebied van blindheid/slechtziendheid, honger/armoede, kanker bij kinderen, milieu en onze nieuwe wereldwijde initiatief, diabetes. De uitvoering van projecten op voornoemde gebieden worden mogelijk gemaakt door opbrengsten van fondsvormende activiteiten maar ook door middel van donaties.

Kijk uit naar onze projecten in de komende maanden. Voor meer informatie kan de Facebook pagina van Lions Club Parwani worden bezocht.

error: Kopiëren mag niet!