Man verdacht van ontucht plegen met 11-jarige jongen

D.S., die ervan wordt verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan ontucht met een minderjarige jongen, is dinsdag na uitgewerkte informatie, door de Recherche van Paramaribo opgespoord en aangehouden, zo meldt de politie woensdag 3 augustus.

De moeder van de 11-jarige jongen had op woensdag 25 mei aangifte gedaan tegen op het politiebureau Centrum tegen de man, die op haar erf woonachtig is.

Zowel de man als haar zoon bevonden zich op 25 mei op het erf, waarbij D.S. foto’s zat te maken. Op een gegeven moment zag de vrouw de man en de jongen niet meer, waarop ze op zoek ging naar haar zoon. In de woning van de man hoorde zij hoe hij haar zoon naar zich riep en de vrouw vertrouwde de zaak niet. Ze duwde tegen de deur van het huis om die open te krijgen, maar die was op slot. 

Kort daarna maakte de man de deur open en bij die gelegenheid rende de jongen naar buiten. De moeder vond het gedrag van haar zoon vreemd en vroeg hem wat hij in de woning deed van de erfbewoner. De zoon vertelde toen aan zijn moeder, dat hij onder dwang van de man alcohol moest drinken, waarna de verdachte ontuchtige handelingen met hem heeft gepleegd.

De moeder confronteerde de man direct hiermee, waarbij hij aangaf dronken te zijn en niet wist wat hij deed. De vrouw deed diezelfde dag aangifte tegen de erfbewoner. Toen D.S. had vernomen dat er aangifte tegen hem was gedaan, was hij plotseling nergens te bespeuren. Hij wist geruime tijd uit handen van de politie te blijven, maar op 2 augustus lukte het de leden van de Recherche van Paramaribo de verdachte in het ressort Geyersvlijt aan te houden.

Bij zijn voorgeleiding heeft hij ontkend de ontuchtige handelingen met de minderjarige jongen te hebben gepleegd. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de man hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!