Jonge gokker licht kansspeelhuizen op en verduistert grote geldbedragen

De 23-jarige J.B.. is zaterdagavond 30 juli door leden van het Regio Bijstandsteam Midden (RBTM) na verkregen informatie en speurwerk op een locatie in het ressort Paramaribo opgespoord en aangehouden, zo meldt het Korps Politie Suriname woensdagmiddag 3 augustus..

Enkele houders van kansspeelhuizen deden aangifte tegen deze verdachte van verduistering en oplichting. Onderzoek wees uit dat J.B. het tot een gewoonte had gemaakt om medewerkers van kansspeelhuizen aan te geven. dat hij een geldbedrag had gewonnen en dat moest out cashen. Hij kon echter niet aantonen, dat hij daadwerkelijk had gewonnen, omdat hij steeds weer aangaf internet problemen te hebben op zijn mobiel. Aangezien hij een bekende gokker was en vertrouwd overkwam bij de medewerkers, betaalden ze hem uit, waarna hij weer plaats nam achter een machine en deed alsof hij weer speelde. 

Op een bepaald moment stond hij op en verliet de plek met medeneming van het geldbedrag. Zo heeft de verdachte verschillende kansspeelhuizen opgelicht en grote geldbedragen verduisterd. 

Het vermoeden bestaat dat de verdachte meerdere kansspeelhuizen heeft aangedaan en benadeeld met zijn praktijken.

J.B. is na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. De Recherche van Regio Midden is belast met het verder onderzoek in deze zaak.

error: Kopiëren mag niet!