JCI Suriname gedenkt tien bijzondere Surinamers

Tien bijzondere Surinamers hebben zaterdag 23 juli een award in ontvangst mogen nemen. Dit is uitgevoerd als onderdeel van het Ten Outstanding Young Persons programma dat voor de derde keer werd georganiseerd door JCI Suriname.

Het doel van dit programma is om jonge Surinamers een waardige erkenning te geven en hen in de gelegenheid te stellen om hun verhaal aan een groter publiek te presenteren. Hiernaast dient dit programma ook ter inspiratie van voornamelijk jonge Surinamers. 

In februari werd de nominatie ronde geopend en konden personen uit de samenleving, iemand nomineren om in aanmerking te komen voor een TOYP award. Na een intensieve selectieproces, zijn de onderstaande tien personen gekozen als de Ten Outstanding Young Persons voor 2022;

  • Aksay Bhageloe
  • Chavelly Reyke
  • Ligia Nathoe
  • Loraine  Arsomedjo
  • Naomi Bonte
  • Nicole Oldenstam
  • Ruiz Kartoredjo
  • Shelby Moekiran
  • Vishant Poeran
  • Zenani van Throo

Tijdens de TOYP awards ceremonie afgelopen zaterdag heeft elk van ze, hun verhaal in de vorm van een presentatie, dans, speech of poetrie, aan het publiek gepresenteerd. Het is een avond geworden waarbij hun talenten en creativiteit, duidelijk tot uiting werden gebracht. Verder hebben zij ook aangegeven waarom zij doen wat zij doen en wat hun lessons learned zijn geweest gedurende hun traject alsook hun toekomstplannen die zij in de komende Jaren nog zullen realiseren. 

Het publiek bestond uit familieleden en vrienden van de TOYP’s, vertegenwoordigers van verschillende JCI chapters, de media, vertegenwoordigers van onze partners/sponsoren en overige genodigden. 

JCI Suriname bedankt een ieder die heeft bijgedragen aan het welslagen van dit bijzonder programma en kijkt uit naar de volgende editie hiervan.

error: Kopiëren mag niet!