Salman Khan naar politie Mumbai voor wapenvergunning

Na de moord op Sidhu Moosewala eerder dit jaar, werd Salman Khan meegesleept in de controverse waarbij de superster naar verluidt doodsbedreigingen ontving. Beschuldigd was een zekere gangster Lawrence Bishnoi, die eerder de acteur en zijn veiligheid bedreigde, na de Blackbuck-zaak.

Nu is zijn naam opnieuw opgedoken met de acteur en zijn vader Salim Khan die opnieuw bedreigingen ontvingen van de gangster en zijn mannen. Om zichzelf te beschermen, beweren de laatste berichten, dat de superster het hoofdbureau van de politie van Mumbai heeft bezocht voor een wapenvergunning.

Volgens recente berichtgeving heeft Salman Khan een wapenvergunning aangevraagd nadat zijn vader Salim Khan een dreigbrief had ontvangen toen deze aan het joggen was in de buurt van hun woning in Bandra, Mumbai. Als we deze berichten mogen geloven, ontmoette Salman Khan de topagent Vivek Phansalkar als onderdeel van het proces voor het aanvragen van een vergunning.

Er werden bronnen geciteerd die in deze berichten bevestigen, dat het bezoek een verplicht bezoek was, waarbij fysieke verificatie voor de autoriteit een verplicht onderdeel is van de vergunningaanvraag procedure. Deze berichten suggereren ook, dat Khan in zijn verklaring heeft gemotiveerd dat hij de vergunning voor een wapen nodig heeft om zijn familie te beschermen tegen Bishnoi en zijn bedreigingen.

error: Kopiëren mag niet!