Nora Fatehi aangekondigd als merkambassadeur van CakeZone

CakeZone, het National Dessert Brand van het House of Curefoods, heeft Nora Fatehi aangekondigd als hun merkambassadeur. Ook Nora Fatehi stapt op als investeerder in het moederbedrijf, waarmee deze vereniging tot leven komt. Deze investering heeft een langdurige samenwerking tot stand gebracht, met een nationale merkcampagne die binnenkort zal worden gelanceerd. Curefoods is India’s snelst groeiende cloud-keukenbedrijf met merken als CakeZone, EatFit, Frozen Bottle en Great Indian Khichdi.

Curefoods is India’s snelgroeiende exploitant van cloud keukens, verspreid over de top 15+ steden in India. Met een missie om het beste eten te serveren voor elke maaltijd gelegenheid, op de gemiddelde dag van een consument. Desserts zijn een integraal onderdeel van elke maaltijd en versterken de plaats van CakeZone in het portfolio.

Terwijl taarten nu een typische manier zijn om feest te vieren in het hele land, is CakeZone het aanbod van Curefood om deel uit te maken van de feestelijke momenten van de consument. CakeZone biedt een scala aan taarten en gebak aan haar gebruikers, gevolgd door een 100% hygiëne- en verzorgingsprotocol en geen kunstmatige ingrediënten, waardoor desserts leuk en een betrouwbare eetoptie zijn.

Nora Fatehi is een fenomenale danseres en actrice die  gerespecteerd wordt vanwege haar dansmoves in de Bollywood-industrie. Ze straalt een vrolijke houding uit en heeft een energieke uitstraling om haar heen, waardoor ze perfect het gezicht van CakeZone is. Met haar aantrekkingskracht op PAN India en charmante dansmoves is ze nu de nationale ambassadeur van CakeZone geworden en brengt ze het merk naar meer steden en mensen, in lijn met de uitbreidingsmoves van CakeZone.

Pavan, oprichter van CakeZone, deelde zijn enthousiasme om Nora aan boord te hebben. Hij zei: “Nora Fatehi is een buitengewoon gepassioneerde danseres en we waarderen haar voor de inzet die ze in haar werk brengt. De energie en waarden waar CakeZone naar leeft, sluiten goed aan bij Nora’s persoonlijkheid. De overtuigingen die ze heeft met betrekking tot het maken van herinneringen met vieringen en haar algemene levenslustige karakter, dragen bij aan een geweldige samenwerking tussen CakeZone en haar, die meer strategisch van aard zal zijn. Onze intentie om Nora als merkambassadeur voor CakeZone te hebben, weerspiegelt de aspecten van haar persoonlijkheid die hand in hand gaan met de merkpersoonlijkheid.”

Ankit Nagori, oprichter van Curefoods zei: “Het hebben van Nora als investeerder in Curefoods is een nauwe integratie en samenwerking met haar. Haar geloof in onze capaciteiten moedigt ons aan om verder te schalen naar grotere hoogten.”

error: Kopiëren mag niet!