Taapsee Pannu beweert dat Shah Rukh Khan de maatstaf is voor elke nieuwkomer

Taapsee Pannu was onlangs te zien op het grote scherm in Shabaash Mithu. Terwijl de film nog steeds in de bioscoop draait, bereidt de actrice zich al voor op haar volgende  film.

Interessant is dat Taapsee tegenover niemand minder dan Shah Rukh Khan is gecast in Dunki van Rajkumar Hirani. Onlangs sprak Taapsee in een interview met Pinkvilla over wat zij vond van sterrendom, succes en falen aan de kassa. Alsof dat nog niet genoeg was, sprak Taapsee ook over Shah Rukh Khan en hoe elk succes en verlies persoonlijk is voor de megaster.

Toen we het eerst over Shah Rukh Khan hadden, beweerde Taapsee dat SRK letterlijk de maatstaf is voor elke nieuwkomer uit Delhi. Het succes en de roem van de acteur zijn maatstaven die nieuwkomers nastreven.

Verder onthullend voegde Taapsee toe: “Ik heb hem (Shah Rukh Khan) verteld dat hij de maatstaf of de persoon is waar elke buitenstaander, vooral uit Delhi, naar opkijkt. Ik ben geen superster, maar hij is de superster. Ik heb niet echt het gevoel dat wanneer je met mensen zoals hij of supersterren zoals hij werkt, je je realiseert dat dat de inzet is van het woord sterrendom of ster. Dat is wanneer paanch saal se koi foto nahi aayi hai (hij heeft de afgelopen vijf jaar geen release gehad) maar één beweging van hem veroorzaakt overal een storm. Zijn overwinningen zijn persoonlijk, zijn verlies is persoonlijk, dat is sterrendom. Niet wat we denken dat de ster is.”

Later sprak Taapsee over succes en mislukking en onthulde dat haar familieleden haar een slechte verliezer en een nog slechtere winnaar noemen. De actrice beweert echter dat ze erin geslaagd is om te evolueren in haar professionele leven en neemt succes of mislukking niet te serieus.

Ze beschrijft deze evolutie en voegt eraan toe: “Veel andere dingen komen met succes, vooral in dit land. Het leert je om je succes of mislukkingen geen van beide te serieus te nemen. Dat heb ik geleerd. Ik ben geen goede verliezer geweest. Ik nog steeds… mijn familieleden zeggen nog steeds ‘ze is een erg slechte loser als ik bordspellen speel’. Ik ben een slechte verliezer en waarschijnlijk een nog slechtere winnaar eigenlijk. Maar, op het werk ben ik een beetje beter geworden, alsof ik succes of mislukking nu niet te sterk opvat. Het is niet alsof het me niet raakt, het raakt me nog steeds en het stoort me een beetje, maar ik ben er beter in geworden om ermee om te gaan.”

Terug op het werk, na Shabaash Mithu, dat is gebaseerd op het leven van de Indiase cricketspeler Mithali Raj, heeft Taapsee ook de thriller van Anurag Kashyap, Do Baara, gevolgd door Dunki.

error: Kopiëren mag niet!