Rhea Chakraborty plaats positieve noot op Instagram

Rhea Chakraborty blijft de krantenkoppen halen. Een dag geleden werd de actrice gezien na haar training en was een en al glimlach voor de paparazzi. De actrice ging vrijdag naar Instagram om een ​​positieve noot te schrijven over boven het lawaai uitstijgen en mededogen vinden.

Ze schreef: “Sta op boven het lawaai, stijg boven het ego uit, stijg zo ver boven dat ze alleen maar met de vinger naar je kunnen wijzen. Omdat jij bent waar zij nooit zouden kunnen zijn. Je bent in vrede. Je vliegt met liefde. Je voelt compassie, zelfs als ze je daar geen reden toe geven. Laat ze zich afvragen…. Jij bent genoeg. Je bent compleet. Je bent mooi zoals je bent … Laat ze je niet anders vertellen. RK.”

Dit komt een dag nadat de zus van wijlen acteur Sushant Singh Rajput, Priyanka Singh, beweerde dat Rhea Chakraborty hem had geruïneerd. Op het moment van het overlijden van de acteur hadden Rhea en Sushant een relatie. “Het leven van Sushant Singh Rajput werd geruïneerd sinds 2019 toen Rhea Chakraborty zijn leven binnenkwam. Binnen zes dagen was er voor het eerst een misverstand tussen mij en mijn broer”, vertelde ze aan India News.

De mensen die Rhea hebben gered en over haar gerechtigheid hebben gesproken, hebben nooit gesproken over belangrijke zaken die in het land spelen. Maar, iedereen kwam voor Rhea. Mensen die niet over belangrijke zaken spraken, kwamen haar redden. “Rhea is door jou gestuurd om Sushant te vernietigen”, zei ze. “Sushant maakte geen deel uit van een club, maar toch deed hij het geweldig. Dat maakte anderen boos in de branche. Je weet dat hij niet afhankelijk was van dit beroep. Sushant had eerder gezegd, dat hij graag deel uitmaakt van andere dingen en dat stoorde deze grote mensen. Ze zaten allemaal achter hem aan en plantten er een om hem te volgen.”

Eerder deze week werden Rhea Chakraborty en haar broer Showik Chakraborty naar het Narcotics Control Bureau (NCB), omdat ze naar verluidt drugs hadden gekocht voor haar acteur-vriend Sushant Singh Rajput, die in 2020 overleed. broer, en 33 anderen als beschuldigden in de zaak.

Sushant Singh Rajput werd op 14 juni 2020 dood aangetroffen in zijn Bandra-appartement in Mumbai. Rhea Chakraborty, die een relatie had met de acteur, werd op 8 september van hetzelfde jaar gearresteerd door NCB, nadat er drugsgerelateerde aanklachten tegen haar waren ingediend. Ze werd in oktober op borgtocht vrijgelaten nadat ze bijna een maand in de Byculla-gevangenis had doorgebracht.

error: Kopiëren mag niet!