Verdachte Mosa Izaak Rother wordt gezocht door justitie en politie

De Procureur-Generaal bij het Hof van Justitie verzoekt, gelast de opsporing, aanhouding en voorgeleiding van de verdachte Mosa Izaak Rother, geboren op 21 december 1972 te Paramaribo, en wonende aan de Matapicastraat # 06 in Paramaribo, zo meldt het Korps Politie Suriname.

Deze man wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan deelneming aan een criminele organisatie, oplichting, valsheid in geschrifte, money laundering, verduistering dan wel medeplichtigheid daaraan zoals omschreven in het Surinaams Wetboek van Strafrecht.

De verdachte zou een van de betrokkenen zijn in de geruchtmakende ‘reçu’-zaak.

Eenieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze verdachte wordt verzocht om contact te maken met de afdeling Justitieel Interventie Team via het telefoonnummer 8747818, het Command Center via het verkort nummer 115 of bij de dichtstbijzijnde politiepost.

error: Kopiëren mag niet!