SLM hervat 20 juli vluchten op Mid-Atlantische route

Alle inspanningen van de afgelopen weken hebben erin geresulteerd dat Surinam Airways haar vluchten op de Paramaribo – Amsterdam route vv, woensdag 20 juli zal hervatten, zo laat de luchtvaartmaatschappij in een communique weten.

Tijdens intensieve onderhandelingen met de aandeelhouder en andere essentiële partners zijn vrijdag 15 juli dusdanige garanties verkregen, dat de heropstart van de operatie kan plaatsvinden en de uitvoering van het herstelplan voortgang kan vinden.

Surinam Airways neemt met alle stakeholders de voorbereiding van de vluchthervatting ter hand. Volgens schema zijn er 3 keer per week, elke woensdag, vrijdag en zondag, vluchten op deze route, die worden uitgevoerd met toestel, cockpit- en cabinepersoneel van Airhub Airlines (geregistreerd op het eiland Malta).

Er wordt continu doorgewerkt om de getroffen passagiers te accommoderen, aldus de SLM.

“Surinam Airways spreekt de hoop uit dat we met het openstellen van de route Paramaribo-Amsterdam een eerste stap te hebben gezet om het vertrouwen van het reizend publiek en de Surinaamse gemeenschap te kunnen terugwinnen”, zo laat de SLM weten.

error: Kopiëren mag niet!