Brug over de Parakreek wordt hersteld! Burgers moeten nog wat geduld betrachten

De brug over de Parakreek aan de Sir Winston Churchillweg is al sinds 10 juni 2022 afgesloten voor verkeer. De brug verkeert al maanden in een zeer deplorabele staat. In 2017 werd de brug al afgesloten. Er zijn meerdere malen herstelwerkzaamheden uitgevoerd, maar een grondige aanpak bleef echter uit. 

Er is recentelijk een aanvang gemaakt met het herstellen van de brug. Op de Facebookpagina van het ministerie van Openbare Werken werd op 6 juli een video geplaatst met als bijschrift “Renovatie Parabrug in volle gang”.

Burgers merkten enkele dagen geleden echter op, dat er geen arbeider meer te bekennen is op de brug en vragen zich af wanneer de brug daadwerkelijk aangepakt zal worden. De brug zou volgens planning binnen twee weken worden hersteld. 

De minister van Openbare Werken, Riad Nurmohamed, zegt in reactie tegenover Dagblad Suriname, dat er een stagnatie is in de levering van materialen. Dat is volgens hem best verschrikkelijk voor de mensen die gebruik moeten maken van de brug. Maar, hij stelt dat de brug wel wordt gerepareerd. 

“De materialen kunnen elk moment geleverd worden, dus nog even geduld voor de mensen”, aldus Nurmohamed.

SK

error: Kopiëren mag niet!