Shehnaaz Gill houdt van Shah Rukh Khan in negatieve rollen, zingt ‘Tu hai meri Kiran’

Actrice-zangeres Shehnaaz Gill bracht zondag een nieuwe video uit op haar YouTube-kanaal. In de video is Gill te zien die deelneemt aan een snelle vuurronde, waarbij ze haar voorkeuren en antipathieën onthult.

In de video onthult de 28-jarige actrice, dat ze naar Shah Rukh Khan-films heeft gekeken. Van Darr tot Baazigar, Gill zei dat ze naar oude Shah Rukh-films zit te kijken. Ze zei: “Mai aajkal Shah Rukh Khan ke saare foto dekh rahi hoon purani. Ik hou van Darr, Baazigar. (Ik kijk tegenwoordig naar oude films van Shah Rukh Khan)”

Shehnaaz Gill voegde eraan toe, dat ze dol is op SRK in negatieve rollen en daarom is Darr haar favoriete film. Op de vraag wat haar favoriete nummer uit de film is, begint Gill te zingen: “Tu hai meri Kiran.”

In de snelle vuurronde zei Gill ook, dat sushi haar favoriete eten is en lychee haar favoriete fruit.

Op het werkfront zal Shehnaaz Gill haar Bollywood-debuut maken met Kabhi Eid Kabhi Diwali, met Salman Khan in de hoofdrol. De film komt in december van dit jaar uit.

error: Kopiëren mag niet!