Raveena Tandon ging op trollen reageren

Met het onlangs veranderende politieke scenario in Maharashtra, was er ook een verandering in de beslissing over een metrolijn waarbij een van de lijnen door het bosgebied van Aarey snijdt.

Veel beroemdheden zoals Dia Mirza en Raveena Tandon maakten bezwaar tegen dit besluit vanwege de impact die het kan hebben op Moeder Natuur. Sommige netizens waren het echter niet alleen met hen eens, maar waren ook van mening dat dit gebied niet ontwikkeld is op het gebied van vervoer en andere infrastructuur. Vanwege dit debat beschuldigden  sommigen deze actrices, omdat ze geen empathie hadden voor de benarde situatie van de middenklasse en hun moeilijkheden. Raveena ging echter naar social media om op deze trollen te reageren.

In een reeks tweets reageerde Raveena Tandon op trollen en haters die postten dat ze de reisproblemen van mensen die in Aarey wonen niet begreep vanwege een gebrek aan toegang tot het openbaar vervoer. Raveena reageerde echter op hen, omdat ze haar te schande hadden gemaakt en zei:

“Tiener jaren, reisde de lokale bevolking / bussen, werd vereerd, geknepen, alles wat de meeste vrouwen meemaken, verdiende mijn eerste auto in ‘92. Ontwikkeling is welkom, we moeten verantwoordelijk zijn, niet alleen een project, maar overal waar we door bossen kappen, om het milieu/de dieren in het wild te beschermen.”

Ze voegde eraan toe: “Iedereen gaat niet over rozen. Iedereen heeft moeite om ergens te komen. Ik weet zeker dat jij ook een huis/auto hebt. De dag dat hittegolven/overstromingen/natuurrampen toeslaan, zal het eerst de gewone man treffen. Elitisten zullen als eersten weglopen naar hun Zwitserse chalet.”

In reactie op weer een andere trol van een persoon uit Nagpur die een video deelde van de lokale trein in Mumbai en zijn menigte, voegde Raveena eraan toe: “Tot 1991 reisde ik zo. En als meisje werd ik ook fysiek lastig gevallen door naamloze trollen zoals jij. Voordat ik begon te werken, zag ik succes en verdiende ik mijn eerste auto.”

Verder was ze het er ook mee eens, dat alle ontwikkelingen welkom zijn voor zover ze Moeder Natuur niet hinderen of belemmeren. “Alle ontwikkeling is welkom,  het enige waarvoor men bidt is dat er meer wordt gedaan om het verlies van het milieu / de bescherming van dieren in het wild te compenseren. India is er tegenwoordig trots op dat het aantal tijgers toeneemt, maar door de uitputting van bossen neemt het aantal dode luipaarden en tijgers op wegen en per spoor toe. Ik ben er zeker van dat onze regering haar best zal doen om ieders belang, veiligheid en gemak te zien, en de juiste beslissing en maatregelen zal nemen. Hopend op een mooie toekomst voor al onze kinderen, de jouwe, de mijne op deze planeet.”

error: Kopiëren mag niet!