‘Bina Teel Ke’ gezongen door Wietwa the Rockstar

De artist Wietwa the Rockstar heeft ‘Bina Teel Ke’ uitgebracht. Hij vertelt het volgende in gesprek met Dagblad Suriname over de song. De lyrics is geschreven door Wietwa, Fagaz en Dhiran. Verder is de muziek gecomponeerd door Fagaz, gitaar is ingespeeld door Sherrie. 

De boodschap van dit nummer is de volgende: “Als sommige levensmiddelen/producten schaars of duur zijn, kan je altijd op zoek naar alternatieven. Bijvoorbeeld een airfryer aanschaffen, omdat olie duur is. Het openbaar vervoer of fiets gebruiken, omdat benzine duur is. Wij zoeken altijd naar oplossingen en alternatieven. In onze nummers geven wij hier een komische draai aan. Want niemand moet zich aangevallen voelen. Hopend dat men zich terug kan vinden in het nummer en snapt wat wij bedoelen.”

“Ook willen wij alleen meegeven dat we in een hele rare tijd leven. In een tijd dat er een tekort is aan meel, olie en andere producten die wij dagelijks gebruiken. Tevens is benzine zeer prijzig geworden en het maakt het zwaarder en moeilijker voor sommigen om nog de auto te gebruiken als vervoermiddel. Er is oorlog in de wereld, er is een crisis en wij als mensen ervaren dit. We hopen op betere tijden, maar tot die tijd is het alsnog plezier hebben met elkaar. De inspiratie om te schrijven kreeg ik, door om mij heen te kijken en te luisteren naar wat er allemaal speelt. Ook doe ik research op internet, social media, etcetera”, aldus Wietwa.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!