Rapper Commissaris lanceert nieuw song ‘Voor me baby’

Artiest Commissaris heeft het nieuwe nummer ‘Voor me baby’ uitgebracht en het is al te beluisteren via radiostations. De promotie ligt in handen van Poku Noso Kofu, een organisatie die artiesten begeleid en een push geeft in de muziekscene.

De song gaat over liefde. Commissaris kiest met dit nummer voor een andere richting binnen de muziek.

Het is de bedoeling om meer muziek uit te brengen in de komende tijd en ook op andere vlakken door te breken. Twaalf jaar terug begon hij met zingen. Alleen door aangevuurd te worden door arbeiders met muziek. Rappen is helemaal zijn ding. Tussen toen en nu is Commissaris meer dan gegroeid wanneer het gaat om zijn vak.

Ondanks dat deze artiest een aantal straat hits op zijn naam heeft staan bleef het zijn droom om een commerciële hit te maken. Met deze song heeft de zanger zijn droom kunnen waarmaken.  

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!