S&B Music Band brengt muziekvideo’s uit

De muziekgroep S&B Music Band heeft wederom nieuws voor alle muziekliefhebbers. Dagblad Suriname verneemt dat het team muziekvideo’s heeft uitgebracht. De artiesten Stico Pepewataa en Originele Bollo hebben hun zangtalenten naar buiten gebracht. 

Stico heeft oude tracks van hem in een nieuw jasje gezongen, Stico Oldskool Kaseko Vloot. Originele Bollo heeft een ‘verjaar oso vloot’ gezongen. Met deze track kan iedereen zijn of haar eigen feest thuis vieren. Alle tracks zijn te vinden op YouTube en Spotify en op tv-zenders in Suriname te zien en te beluisteren via radiozenders.

Er staan nog tal van projecten op agenda. Op 27 augustus viert S&B Music Band het 5-jarig bestaan. Daarnaast een optreden tijdens de All In Red Party in Rhone Amsterdam met alle topformaties. Het staat ook in de planning dat de Nederlandse muziekformatie zal optreden in Suriname in december, aldus de manager in gesprek met Dagblad Suriname. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!