Muziekformatie OG Sensation klaar om publiek te entertainen

Een Surinaamse kaskawi formatie is OG Sensation. De bekende artiest tevens leider ENVR zegt h in gesprek met Dagblad Suriname: “OG Sensation bestaat uit 16 leden en het overgrote deel is ruim 17 jaar bevriend met elkaar. De formatie startte met de naam Sensation, maar onderging naamsverandering van Sensation naar Original Sensation naar OG Sensation.  Het doel van de muziekgroep is dat een ieder geniet van muziek. Bij het horen van de tonen moet er een drang zijn om te dansen bij het publiek.”

De oprichters van OG Sensation zijn enkele jonge heren afkomstig uit de buurt Arya Dewaker. De muziekformatie is opgericht in 2004. Zij speelt overwegend kawina met daarbij verschillende invloeden van andere muziekstijlen. Het is anders dan de Urban kawina muziekstijl die het publiek is gewend. Het team heeft inmiddels ook opgetreden voor het grote publiek na het opheffeb van de Covid-maatregelen. De muziekgroep heeft van 30 juni tot tweede week augustus genoeg boekingen binnen, ondanks dat de bekendheid nog niet is wat het moet wezen. Het team is gereed om het publiek te entertainen. OG Sensation is ook druk bezig met afspraken rond studio singles met bijbehorende videoclips. Daarnaast heeft de formatie een live studio sessie onder de naam ‘OG Sensation Live @ Locatie Privé’ in de planning.

“De leden proberen alle kosten voor hun muziekprojecten zelf te dekken, waardoor het een beetje langer duurt, maar we komen er wel”, aldus ENVR in gesprek met Dagblad Suriname.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!