Artiest Lil MG werkt samen met MrZonneman

De artiest Lil MG is een samenwerking aangegaan met MrZonneman. Dagblad Suriname verneemt dat een vakantie in ons land de artiest in contact heeft gebracht met MrZonneman.

De zanger kreeg van zijn collega’s uit Nederland te horen om contact te maken met MrZonneman voor een samenwerking. Nu dat is gebeurd, is het de artiest gelukt een podium te krijgen op het eerste grote evenement in Suriname sinds de Covid 19-pandemie, waar King Koyeba als main artiest was. Dit was in het @ Live Entertainment Center, voorheen Flamboyant Park.

MrZonneman bevestigt, dat het ook de eerste stap is geweest voor hun samenwerking. Momenteel worden er gesprekken gevoerd over wat hun volgende project zal zijn. Het was zijn eerste officiële optreden in Suriname op een groot podium.

De zanger belooft veel meer Sranantongo nummers. De release van zijn EP “Flex Up” staat gepland voor 24 juni. Daarna staat de release van de song “Mood Swings” op de agenda. Op 16 juli zal hij optreden op het Kwaku Festival in Nederland. Hij zal ook voor meerdere optredens naar Suriname komen.

Lil MG is geboren en getogen in Suriname, maar woont in Nederland. Hij maakte zijn debuut met zijn hit Anga Yu. Momenteel staat deze song op nummer 1 in de Asosye Top10. Hij tourde ook als 3FM talent door Nederland. Hij was twee keer artiest van de week 1 keer van de maand bij FunX. Hij stond op de mainstage van het Bevrijdingsfestival in Nederland en ook in het voorprogramma van Kevin Gates in Paradiso en Machine Gun Kelly in Melkweg.

error: Kopiëren mag niet!