” WAAROM” bereikt 1 miljoen views op YouTube

Artieste TrangaRugie mag spreken van nog een song op haar naam met 1 miljoen views. Dagblad Suriname verneemt van Fullcolour Entertainment, dat de commerciële song “WAAROM”, geschreven en gezongen door TrangaRugie, 1 miljoen views heeft bereikt op YouTube.

TrangaRugie, die erg trots is, bedankt al haar fans voor de support bij het behalen van deze mijlpaal. Zij is haar carrière gestart met commerciële liederen en is daarom ook vooral bekend vanwege deze nummers.

De afgelopen tijd heeft zij zich meer gefocust op culturele liederen en wist hiermee ook door te breken. De komende tijden zal zij beide muziekgenres ten gehore brengen. Als dank naar al haar fans en volgers zal TrangaRugie heel snel weer een nieuwe single uitbrengen. Blijf daarom haar social media-pagina’s volgen.

error: Kopiëren mag niet!