NDP-topper Rashied Doekhie niet aanwezig op recente massameeting Nickerie – Is hij nog NDP’er?

De bekende Rashied Doekhie, die veel heeft betekend voor de Nickeriaanse gemeenschap, was niet aanwezig op de laatstgehouden zogenoemde NDP-massameeting in het partijcentrum van de NDP in Nieuw Nickerie. 

Verschillende mensen uit het bestuur aan het woord

Verschillende mensen die in het bestuur van de NDP zitten, waren tijdens die massameeting van de partij aanwezig om de aanwezigen toe te spreken en hen vooral te bemoedigen om het hoofd boven water te houden in deze moeilijke tijd. Op verschillende creatieve manieren hebben de sprekers de massa toegesproken en verteld hoe moeilijk het leven is voor de gemeenschap.

Geen spoor van Rashied Doekhie

Het was jammer, dat een van de grootste partijen zo’n belangrijk evenement had en dat een partijtopper, die zich in het district zelf bevindt, niet aanwezig was. Dit was niet de eerst ekeer dat dit partij kopstuk en oud-Assembleelid niet aanwezig is geweest bij een evenement dat door de partij was georganiseerd. Burgers vragen zich af waarom Doekhie niet op het politieke podium was verschenen om de menigte toe te kunnen spreken.

De mensen in Nickerie zijn al gewend aan het feit, dat de harde realiteit naar voren gebracht zou worden door nog een aanhanger van deze politieke organisatie. De burgers zijn benieuwd om te weten wat er allemaal speelt binnen de oppositie partij. De mensen vinden het belangrijk dat Doekhie aanwezig is bij de verschillende meetings, omdat hij een van de mensen is geweest die het fundament heeft gelegd binnen deze partij.

Is Doekhie nog NDP’er?

Dagblad Suriname heeft met de heer Rashied Doekhie gesproken over deze situatie. Hij gaf als reactie, dat hij van plan is om met een algemeen statement te komen. Hij heeft van zijn kant uit ook de nodige informatie om te delen met de samenleving. Op de vraag of hij nog NDP’er is, zei hij ook daar nader op in te zullen gaan.

GW

error: Kopiëren mag niet!