Atlantis Books and More is te koop

Atlantis Books and More is een online boekenwinkel in Suriname. Voorheen stond de boekenwinkel bekend onder de naam Boekenoutlet Suriname, sinds 1 december 2020 werkt ze onder de naam Atlantis Books and More.

De winkel was eerst gevestigd aan het Kerkplein en daarna aan de J.A. Pengelstraat. In 2020 is besloten om het concept te wijzigen en volledig online te gaan.

 

Na 4 jaar heeft de directeur van de boekenwinkel, Andre van der Heijden, echter besloten om te stoppen en de winkel ter verkoop aan te bieden. Van der Heijden zegt in gesprek met Dagblad Suriname, dat hij en zijn gezin hun toekomst in België gaan zoeken. Zij bieden hun volledige winkel ter overname aan per 1 juli. Deze overname vraagt om een investering van 2.500 euro. 

Aan Van der Heijden is gevraagd of er al geïnteresseerden zijn voor de boekenwinkel. Hij antwoordt hierop, dat zij al met een aantal partijen in gesprek zijn. De nieuwe eigenaar zal sowieso een passie voor boeken moeten hebben, zegt de directeur. Verder is affiniteit met marketing belangrijk, “omdat je creatief en vindingrijk moet zijn om de boeken op een goede manier onder de aandacht te brengen.” De nieuwe eigenaar zal ook dienstbaar moeten zijn. “Dankzij onze klanttevredenheid komen mensen steeds bij ons terug. Dat is onze grote kracht.”

Als antwoord op de vraag wat Atlantis Books and More in 4 jaar heeft kunnen bereiken, geeft Van der Heijden aan, dat het bedrijf in die 4 jaar een sterk merk heeft kunnen opbouwen.

“Ons concept staat voor zo goed als nieuwe boeken voor een tweedehands prijsje. Wij hebben het lezen altijd willen stimuleren door boeken betaalbaar te houden, door boeken te verkopen op scholen en ook boeken te doneren. Verder hebben wij in de 4 jaar tal van activiteiten en workshops georganiseerd om lezen onder de aandacht te brengen. Wij staan bekend om onze goede klantenservices (5 star rating). Daar zijn we trots op en we doen alles om die tevredenheid in stand te houden. Daarom zoeken we naar een opvolger die dienstbaarheid ook hoog in het vaandel heeft staan, zodat onze klanten in de toekomst ook goed bediend blijven”, aldus Van der Heijden.

SK

error: Kopiëren mag niet!