Stichting ‘Een Goede Toekomst’ houdt een ‘dress like a tree day’ in verband met themamaand ‘Bos’

Stichting ‘Een Goede Toekomst’ hield maandag 16 mei een ‘dress like a tree day’. Het kinderdagverblijf van stichting ‘Een Goede Toekomst’ heeft elke maand een thema waaraan zij activiteiten en lesonderwerpen koppelt.

Deze maand houdt het kinderdagverblijf zich bezig met het thema bos. Zij heeft voor dit thema gekozen om de bewustwording onder de kinderen te creëren over hoe belangrijk bomen zijn.

Met dit thema heeft Een Goede Toekomst getracht de kinderen te leren dat het planten van bomen essentieel is voor een gezond leven. Hoe klein ze ook zijn, zij kunnen een bijdrage leveren aan een betere groenere wereld. De kinderen hebben hierbij ook geleerd hoe met zorg om te gaan met het milieu.

‘Dress like a tree day’ 

De kinderen zijn allemaal gekleed gekomen in een zelfgemaakt kledingstuk dat het thema bos representeerde. Gedurende de dag hebben de kinderen naar verhaaltjes geluisterd, spelletjes gespeeld en knutselwerkjes gemaakt aan de hand van het thema bos.

IS

error: Kopiëren mag niet!