Bond bij SLM eist een diepgaand onderhoud met CEO Paul de Haan

De Bond van Personeel bij de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij, BPSLM, heeft dinsdag in een brief aan SLM-CEO Paul de Haan een diepgaande bespreking geëist binnen 48 uur.

De bond zou dinsdagmiddag een ontmoeting hebben met de heer De Haan en de directie van de SLM. 

In de brief aan De Haan schrijft de bond onder andere: 

“Onze verbazing begon bij het waarnemen van de aanwezigheid van Mevr. X. Jessurun en een andere functionaris, zonder BPSLM daarvan vooraf in kennis te stellen. Onze afschuw was compleet toen u (voor de zoveelste keer) heeft aangegeven, dat u vanwege andere dringende aangelegenheden, wederom geen tijd heeft voor een meeting met BPSLM. U heeft gevraagd de meeting kort te houden. U gaf aan “kwartier tot twintig minuten”. Dit was niet werkbaar voor het bestuur van de BPSLM, en heeft het bestuur zodoende de vergaderruimte verlaten.” 

Volgens de bond is vaker voorgekomen dat De Haan op het laatste moment “geen tijd heeft” voor de BPSLM en haar leden. 

Vooraf was door de bond aan de CEO doorgegeven dat zij de financiële situatie van de SLM en haar medewerkers wenst te bespreken. “Echter heeft u weer eens getoond geen tijd vrij te kunnen of willen maken voor de noden van onze leden.”

De BPSLM accepteert deze behandeling van De Haan niet langer en eist binnen 48 uur door hem ontvangen te worden voor een diepgaande bespreking.

error: Kopiëren mag niet!