Rajkummar Rao en Bhumi Pednekar starrer ‘Bheed’ vanaf 18 november in bioscoop te zien

Rajkummar Rao en Bhumi Pednekar zullen samen op het scherm te zien zijn in de aankomende film ‘Bheed’, geregisseerd door Anubhav Sinha. De twee waren voor het laatst samen te zien in de film Badhaai Do, die eerder dit jaar in de bioscoop verscheen. Het duo zal vervolgens op 18 november op het grote scherm te zien zijn in Sinha’s ‘Bheed’.

Sinha had eerder al over de film gezegd: “Bheed is een van die titels waarop meteen het hele team springt op het moment dat het aan je wordt voorgesteld. Voor mij was de casting cruciaal. Raj is een zeer intrigerende acteur. Hij is een van de weinige acteurs die zo succesvol transparant kan zijn in een verhaal. Er was altijd een sterk verlangen om met hem samen te werken en ik kijk er naar uit. Ik ben vereerd om een ​​solide medewerker als Bhushan aan mijn zijde te hebben, die zo’n sterke pijler is en een stevig klankbord.”

Ondertussen doet Rajkummar Rao opnames met Janhvi Kapoor. Hij zal ook te zien zijn in de film HIT, naast Sanya Malhotra en de Netflix-webserie Guns and Gulaabs met in de hoofdrol Dulquer Salmaan en Adarsh ​​Gourav. Bhumi daarentegen heeft Raksha Bandhan en The Lady Killer in de pijplijn.

error: Kopiëren mag niet!