Song “PePePe” van Vonneke Ritfeld en Saaff viraal op TikTok

Een audio die viraal gaat op de populaire app Tik Tok is “PePePe” van Vonneke Ritfeld en Saaff. De 24-jarige is een zogenoemde content creator is uit Nederland. Vonneke Ritfeld, beter bekend als Vonneke Bonneke in de entertainmentwereld, behoort tot de bekendste vrouwelijke content creators van Nederland.

Ze begon als 16-jarige met het maken van video’s voor haar vrienden. Momenteel is zij uitgegroeid tot een van de meest bekenden in Nederland. Met haar grappige/herkenbare video’s laat ze iedereen lachen en naast video’s maken werkt ze ook voor de radio en maakt muziek. “PePePe” is gelanceerd met een videoclip. Het lied is begonnen op TikTok waar Vonneke zelf een aantal video’s op had gemaakt en momenteel zijn er al meer dan 10.000 video’s op te zien. Het voorgaande is een reden geweest om de studio in te duiken.

De song is te bekijken op het YouTube-kanaal Vonneke Bonneke. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!