Deelneemsters Miss India Worldwide Suriname 2022 geïntroduceerd

De deelneemsters aan de 2022 editie van Miss India Worldwide Suriname (MIWS), zijn op donderdag 5 mei geïntroduceerd tijdens het evenement “Who Are They?” op het pool terras van het Courtyard by Marriott Hotel. Naast de introductie van de deelneemsters heeft ook de officiële lancering van de categorie “Miss Teens India Worldwide  Suriname” plaatsgevonden. 

“De contestanten zien er allemaal prachtig uit. Heel trots om na een maandenlange voorbereiding de introductie te kunnen doen en het startsein te geven richting het finale evenement”, zegt Gietanjali Thakoer, MIWS Director. Tijdens de introductieavond hebben de deelneemsters verteld wie ze zijn, waarom zij meedoen aan deze contest en hun toekomstvisie. Verder werd de avond met verschillende dans- en zangoptredens opgeluisterd. In totaal zijn er tien Miss India Worldwide Suriname deelneemsters en zeven die deelnemen in de categorie Miss Teens India Worldwide Suriname. Dat zijn:

Miss India Worldwide Suriname 2022

1. Saskia Somai

2. Tashina Ramsamoedjsingh 

3. Sheesha Sahibdin

4. Shivrani Kalloemisier

5. Kirtie Sewgolam

6. Shannon Chotoe

7. Chandini Choennie

8. Izania Leakat

9. Shaïra Bahadoer 

10. Shaminy Ragoebier

Miss Teen India Worldwide Suriname 2022 

1. Noraisha Mahabali 

2. Chiquita Malaha 

3. Deviya Bharose 

4. Tashana Moestadjab 

5. Ishita Chakawri 

6. Shreya Mathoera

7. Hrithika Debidin

Na zo’n twee jaren, vanwege de Covid-19-pandemie, zal de finale eind mei 2022 plaatsvinden. Hier zullen zowel de nieuwe Miss India Worldwide Suriname 2022 en Miss Teen bekend worden gemaakt. De nieuwe Miss zal Suriname in juni vertegenwoordigen tijdens de Miss India Worldwide verkiezingen in New York, VS.

Het doel van de Miss india Worldwide Suriname verkiezing is om een platform te creëren voor dames van Hindoestaanse afkomst die middels het uitdragen van de culturele waarden als voorbeeld dienen voor de gemeenschap. Miss India Worldwide Suriname, de licentiehouder van deze verkiezingen, wordt internationaal geproduceerd door de India Festival Committee (IFC).

De IFC, gevestigd in New York, is een pioniersorganisatie in het wereldwijd leiden van Indiase optochten en modeshows. De IFC leidt sinds 1990 de Miss India Worldwide verkiezingen en sinds 2006 organiseert Suriname deze pageant.

error: Kopiëren mag niet!