Automobilist (40) overlijdt in AZP nadat zijn terreinauto over de kop sloeg op MLK-weg

De 40-jarige automobilist Clyde Pokie is woensdagochtend, nadat hij met zijn terreinavond de avond ervoor van de weg was geraakt en over de kop was geslagen, in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, AZP, aan zijn verwondingen overleden, zo meldt het Korps Politie Suriname.

Het slachtoffer raakte dinsdagavond 26 april met zijn terreinauto van de weg op de Martin Luther King (MLK)-weg. Hij kwam vanuit de richting Latour en reed richting Paranam. Ter hoogte van Blauwe Meer verloor hij door tot nog toe onbekende reden de controle over de besturing van zijn wagen. Hij raakte van de weg, reed een EBS-mast stuk, waarna de auto over de kop sloeg. De bestuurder raakte gewond en verkeerde in shocktoestand.

In kritieke toestand werd het verkeersslachtoffer afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo waar hij de volgende ochtend overleed.

Het lichaam van Clyde Pokie is in opdracht van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden. Het onderzoek van dit verkeersongeval is door de politie van het bureau Paranam overgedragen aan de Verkeersunit van regio Midden.

error: Kopiëren mag niet!